Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У селі Холмок здійснили профілактичне відпрацювання (Фото)

30 жовтня 2015 р., 12:59

Краще запобігти пожежі, аніж ліквідовувати її наслідки

Цю думку доносили рятувальники до громадян під час профілактичного відпрацювання с. Холмок Ужгородського району. Захід, приурочений до початку опалювального сезону, провели 29 жовтня. У відпрацюванні взяли участь представники Ужгородського міськрайонного відділу ДСНС, яким допомагали актив села та правоохоронці.

Головною метою рятувальників стали візити до осель мешканців с. Холмок, особливо самотніх осіб, малозабезпечених та багатодітних сімей, громадян зі слабким здоров’ям та інших. Не оминули увагою й заклади громадського харчування та решту місць із масовим перебуванням людей. Основними темами розмов із населенням стали правила пожежної безпеки при користуванні опалювальними приладами та порядок дій у разі виникнення загорання в будинку чи квартирі. Також представники ДСНС роздавали людям листівки й плакати, які містили інформацію про порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

{g}

Хоча с. Холмок газифіковане, чимало його мешканців, насамперед малозабезпечених, досі користуються пічним опаленням. Відтак рятувальники під час візитів до приватних господарств оглядали влаштування грубок і вказували господарям на недоліки. Серед найпоширеніших порушень – відсутність металевого листа на горючій підлозі перед топковим отвором і сушіння одягу над піччю. Користуючись нагодою, бійці ДСНС нагадали людям, що задля уникнення пожежі слід регулярно прочищати димоходи від сажі й не підпускати до печі малолітніх дітей.

У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp