Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Німецька поліція навчала закарпатських прикордонників (Фото)

30 жовтня 2015 р., 14:28

Підроблені документи можна виявити без спеціальних пристроїв, на дотик та візуально

Вчора в пункті пропуску «Тиса» завершився трьохденний тренінг з прикордонного контролю за участі представників Німецької поліції та українських прикордонників.

В рамках програми двостороннього співробітництва німецькі експерти продемонстрували нашим українським колегам нові методи ідентифікації підроблених, викрадених та чужих документів. Розповіли на що перш за все слід звертати увагу і які підробки зазвичай використовують правопорушники.
Практично показали як лише за допомогою зору визначати заміну фотокартки, підробку візи та інших сторінок паспортного документу. Разом з тим, поділилися досвідом щодо виявлення за зовнішніми ознаками підозрілих осіб, які можуть становити загрозу на кордоні.

Під час тренінгу експерт Федеральної поліції Томас Таксахер зазначив, що потік нелегалів до країн ЄС збільшується з кожним днем. Незабаром Німеччина та інші країни змушені будуть закрити свої кордони. Тоді, ймовірно, Україна може стати транзитним шляхом переправлення нелегальних мігрантів в Європу. Таким чином, досить важливими для прикордонників є уміння та знання правильно здійснювати контроль документів та ідентифікувати особу.

{g}

Тренінг завершився тестуванням, на якому українські прикордонники продемонстрували високий рівень теоретичних знань та практичних умінь.

Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp