Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Великий перевіз" приїхав у "Галерею Ілько": більше 35 митців представляють свої роботи (ФОТО)

27 квітня 2014 р., 17:04

В обласному центрі Закарпаття презентовано проект «Великий перевіз. Резиденція». Виставка, що об’єднала близько 40 сучасних художників з різних міст України, від сьогодні демонструється у мистецькому центрі «Галерея Ілько».


Як розповіла під час відкриття проекту співзасновниця Резиденції Тамара Бабак, власне резиденція – це мистецький осередок на Полтавщині на базі заміської садиби, куди приїздять творити художники з різних регіонів та міст країни.
 
Функціонує резиденція вже четвертий рік поспіль, і з 2010 року в осередок навідались близько 50 різнопланових та різножанрових художників. Серед них – і ужгородські: з крайовими митцями полтавчани співпрацюють з минулого року, і вже нині мають у планах спільний проект «Ужгород-Київ».

На презентованій же сьогодні в «Галереї Ілько» виставці представлені близько 60 робіт більш як 35 художників з Києва, Ужгорода, Миколаєва та Львова.











Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp