Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські митники зафіксовано більше 1700 порушень

30 жовтня 2015 р., 21:35

Найбільша кількість порушень - на митному посту "Тиса"

Протягом трьох кварталів 2015 року підрозділами Закарпатської митниці ДФС запроваджено 1 725 справ про порушення митних правил (ПМП) на суму 28 млн грн. У порівнянні з аналогічним періодом 2014 року кількість справ збільшилась на 14,85 % або на 223 справи, з одночасним збільшенням вартості предметів порушень митних правил.

Найбільшу кількість порушень митних правил – 419, припинено на митному посту «Тиса».

Також, як результат роботи в напрямку боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями, є те, що Закарпатською митницею ДФС до правоохоронних органів протягом січня-вересня 2015 року скеровано для внесення відомостей в Єдиний реєстр досудових розслідувань 304 повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки кримінальних правопорушень. В основному – 62 повідомлення, стосувались протиправних діянь, що містили ознаки злочину, передбаченого статтею 204 Кримінального кодексу України, виявлення тютюнових виробів без марок акцизного податку України.

– Запобігати, протидіяти контрабанді та порушенням митних правил на митній території України в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС – це одне із пріоритетних завдань, яке стоїть перед відомством. Ми вивчаємо причини та умови, що сприяли вчиненню контрабанди та інших правопорушень у сфері державної митної справи, вживаємо заходів щоб їх усунути. Та інформація, якою ми володіємо, збирається, аналізується й у подальшому узагальнюється задля того, щоб прогнозувати тенденції розвитку негативних процесів, пов’язаних із порушенням митного законодавства, – наголошує Володимир Колесніков – начальник Закарпатської митниці ДФС.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp