Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Збагатитися закарпатцю не дали міліціонери

31 жовтня 2015 р., 14:21

Продати крадене зловмисник не встиг

Оперативники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції викрили 28-річного зловмисника, який здійснив крадіжку з підприємства, що знаходиться у Мукачівському районі. Сума збитку становить 4000 гривень.

58-річний житель с.Горонда Мукачівського району звернувся з заявою про крадіжку до мукачівських правоохоронців. Чоловік повідомив, що невідома особа шляхом пошкодження навісного замка на підсобному приміщенні підприємства проникла всередину, звідки викрала запчастини до тракторів.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний мешканець с.Жнятино, раніше неодноразово засуджений за подібні злочини. Чоловік зізнався у скоєному та пояснив, що крадене мав намір продати.

Речові докази вилучено. Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Інформація Мукачівського МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp