Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Генпрокуратура оголосила Корбану підозру у створенні злочинного угрупування

1 листопада 2015 р., 15:40

Це одна із статей

Прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко заявив, що ГПУ оголосила Корбану підозру за ст. 255 КК про підозру у створенні злочинного угруповання. Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на брифінгу.

"У нас вже повідомлено про підозру пана Корбана вчора. І одна зі статей, за якою йому повідомлено про підозру, це стаття 255 Кримінального кодексу України - створення злочинної організації", - підкреслив Куценко.

Також вчора були проведені слідчі дії ряду представників правоохоронних органів, які були залучені до злочинного угруповання.

Вранці 31 жовтня в Дніпропетровську почалися обшуки «укропівців». Обшуки пройшли в будинку лідера партії Геннадія Корбана та його батьків, а також вдома у голови правління «Фонду оборони країни» Павла Хазана.

Пізніше Корбана доставили в головне слідче управління Генеральної прокуратури України в Києві, де політику стало погано.

Пізніше стало відомо, що Корбан знаходиться в слідчому ізоляторі СБУ.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp