Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жертвами авіакатастрофи в Єгипті стали 224 людини

1 листопада 2015 р., 18:02

Причина падіння літака досі невідома

Міждержавний авіаційний комітет дійшов висновку, що російський літак А321 зруйнувався в повітрі над Синайським півостровом. Про це заявив виконавчий директор МАК Віктор Сороченко, передає Інтерфакс.

"Рано говорити поки про висновки. Руйнування відбулося в повітрі, і фрагменти розкидані на великій площі близько 20 квадратних кілометрів", - сказав Сороченко.

Як повідомляє Росія 24, уламки літака розкидані на території приблизно в 30 квадратних кілометрів. Відзначається, що є сильні пошкодження кабіни пілотів, а в хвостовій частині літака немає слідів пожежі.

Офіційні причини катастрофи не називалися. Російські і єгипетські фахівці вивчають бортові самописці, знайдені 31 жовтня.

Раніше єгипетська влада повідомила, що початковий аналіз уламків показав, що причиною катастрофи російського літака стали технічні причини.

Відзначимо, що єгипетське крило "Ісламської держави" взяло на себе відповідальність за аварію російського літака. Міністр транспорту Росії Максим Соколов виключив можливість причетності ІДІЛ до авіакатастрофи.

31 жовтня в Єгипті розбився літак російської компанії Когалимавіа. На його борту знаходилося 224 людини, у тому числі сім членів екіпажу. Рейс вилетів з Шарм-ель-Шейха в Санкт-Петербург.

Незабаром після вильоту літак знизився, а потім зник з радарів. Він звалився в районі Північний Синай, пише Кореспондент.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp