Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крадіжки закарпатцям так просто з рук не зійшли

2 листопада 2015 р., 16:23

Навіть переховування були марними...

37-річного жителя Хуста та 49-річного жителя Ужгородського району кілька років розшукувала закарпатська міліція за скоєння численних злочинів. Зловмисники переховувалися за кордоном, де їх нещодавно затримали й передали на Закарпаття.

49-річний житель Ужгородського району Микола В. 5 років переховувався від українського правосуддя. Цей чоловік у 2010 році створив організоване злочинне формування, яке вирощувало в полі під Чопом цілу плантацію конопель. Викрив наркоділків тодішній закарпатський УБОЗ. Наркоплантаціюбуло знешкоджено, проте ватажок злочинної групи зумів втекти за кордон.

5 років він переховувався в сусідній Угорщині, де його нещодавно затримали й екстрадували на Закарпаття.

Інший екстрадований закарпатець, 37-річний уродженець Хустщини І., ще з 2013 року проходить по кількох кримінальних провадженнях. Зокрема, йому інкримінується грабіж, зберігання наркотиків. Він також вчинив опір міліціонерам під час затримання.


Зловмисник зумів втекти від правоохоронців і переховувався за кордоном, у Чехії. Нещодавно його затримали чеські поліцейські за інформацією українських колег і екстрадували в Україну.

Нині обидва зловмисники перебувають в Ужгородському СІЗО й очікують суду.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp