Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатцю, який допомагав нелегалам, загрожує до 7 років в’язниці

2 листопада 2015 р., 15:46

Долю чоловіка вирішить суд

Прокуратурою Закарпатської області затверджено обвинувальний акт стосовно громадянина П., який обвинувачується у сприянні незаконного переправлення 8 громадян Афганістану через державний кордон України за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 332 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що закарпатець на виконання попередньої злочинної домовленості, зустрів у покинутому будинку 8 громадян Афганістану та провів їх до гори «Кукля», що на Берегівщині, де всі вони були викриті правоохоронцями.

Довідково: відповідно до санкції ч.2 ст. 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) карається позбавленням волі на строк від п’яти до семи років позбавлення волі з конфіскацією транспортного засобу.
Відділ організації прийому громадян,розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістюпрокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp