Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як працювалося закарпатським рятувальникам протягом жовтня

2 листопада 2015 р., 19:02

Підсумки підвели сьогодні, 2 листопада

2 листопада в Управлінні ДСНС області відбулася підсумкова нарада за результатами роботи в жовтні 2015 року. У заході, який пройшов під головуванням очільника закарпатських рятувальників Романа Гудака, взяли участь керівний склад Управління та начальники структурних підрозділів краю. Учасники наради проаналізували власну діяльність протягом минулого місяця й намітили основні плани роботи на листопад.

У своїй доповіді заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Глєб Бурковський зазначив, що за жовтень пожежно-рятувальні підрозділи Закарпаття здійснили 127 виїздів для гасіння пожеж і 44 – для ліквідації наслідків аварій. Водночас протягом місяця було зареєстровано 23 хибні повідомлення про загорання.

У жовтні на території області трапилася 51 некласифікована надзвичайна подія. Зокрема, піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення 12 разів виїжджали на знешкодження вибухонебезпечних предметів. Спеціалісти групи радіаційного та хімічного захисту 6 разів проводили демеркуризацію приміщень, де розбивалися ртутні термометри. Також було зафіксовано 5 випадків отруєння грибами, 2 утоплення та 7 повідомлень про замінування будівель.

Як основні завдання на листопад закарпатські рятувальники визначили підготовку пожежної техніки до роботи в складних зимових умовах, перевірку готовності пунктів обігріву до прийому громадян та забезпечення пожежної безпеки під час проведення другого туру виборів на посаду Ужгородського міського голови, який відбудеться 15 листопада 2015 року.

На завершення підсумкової наради начальник У ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак оголосив про присвоєння чергових звань: заступнику начальника відділу державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Федору Філіпу присвоєно звання підполковника служби цивільного захисту, а помічнику начальника чергової зміни оперативно-координаційного центру Євгену Корокнаю – звання майора служби цивільного захисту.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp