Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді діє "Війна і мир"

2 листопада 2015 р., 19:42

Вмставку відкрили нещодавно

Днями у Центрі словацької культури в Ужгороді з ініціативи ГО «Закарпатська громада» та за підтримки ГО Культурно-освітньої організації «Матіца словенська» в Україні розпочала свою інтернаціональну подорож фотовиставка «Війна за Мир».

 

Робіт на виставці – 60, авторами яких є Алла Федорченко, Мирослав Мисла, Ірина Цвіла, Вікторія Пришутова, кілька фото взяті з відеотеки Карпатської Січі. Героями ілюстрацій є бійці Карпатської Січі. Найбільше обговорень викликала світлина, на якій зображена молода пара, що мала заручини та весілля прямо в зоні АТО.

Один із організаторів заходу, голова ГО «Закарпатська громада» Борис Кондратюк зауважив, що метою виставки є показати життя та боротьбу за територіальну цілісність України добровольців, зокрема бійців окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» у складі 93 механізованої бригади Збройних сил України. «В роботах охоплено період від початку діяльності військових до сьогодні. Четверо фотографів, ризикуючи життям, протягом року збирали представлені вашій увазі роботи», — зауважив Борис.

На відкритті була присутня і Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Янка Бур’янова, котра висловила вдячність за запрошення та радила українцям не сходити з обраного шляху й бути сильними! Також захід відвідав вокаліст гурту «Чаламада», волонтер «Карпатської Січі», художник Василь Полажинець.

Виставка триватиме ще протягом двох тижнів. Всі охочі зможуть переглянути світлини у Центрі Словацької культури в Ужгороді за адресою Жупанатська, 10 (територія школи №4).

Галина Риган



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp