Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Єдинники" поповнили бюджети Закарпаття на понад 155 мільйонів

3 листопада 2015 р., 10:35

Минулорічний показник перевершили

Із загальної суми надходжень до місцевих бюджетів за січень-жовтень 2015 року питому вагу – понад 122 млн 536 тис. грн, становить єдиний податок, сплачений фізичними особами – підприємцями. Юридичні особи краю з початку року спрямували до бюджету понад 33 млн грн цього податку.

Відтак, за 10 місяців 2015-го платники Закарпатської області, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, перевищили минулорічний показник надходжень єдиного податку на майже 20 млн 500 тис. грн.

Варто відмітити, що платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця. Вони можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий (звітний) період (квартал, рік), але не більш як до кінця поточного звітного року. Платники єдиного податку третьої групи сплачують єдиний податок протягом 10 календарних днів після граничного строку подання податкової декларації за податковий (звітний) квартал.

Фахівці територіальних органів ГУ ДФС у Закарпатській області зазначають, що здебільшого єдиний податок платниками сплачується сумлінно, вчасно та в повному обсязі, що і є запорукою стабільних надходжень до бюджету. Значні результати сплати вдалося досягти завдяки підвищенню якості податкового сервісу для платників податків а також прагнення краян розвивати власну справу та регіон.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp