Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В ОДА привітали працівників соціальної сфери (ФОТО)

4 листопада 2015 р., 08:42

Урочистості відбулися вчора.

В Закарпатській ОДА привітали тих, чиїм професійним покликанням є допомога ближньому
У вівторок, 3 листопада, за участі керівництва краю з нагоди професійного свята в Закарпатській ОДА відбулись урочисті збори працівників соціальної сфери з усіх районів та міст області.
Захід розпочався хвилиною мовчання зі вшанування пам’яті героїв, які віддали своє життя за незалежність та мир в Україні.

 

Відтак до присутніх пролунали слова вітання.

«Соціальна сфера одна з небагатьох сфер життя країни, яка стосується кожного громадянина від самого моменту його народження, тому роль соціального працівника в нашому суспільстві є особливо важливою, - наголосила директор департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА Ганна Морозюк, вітаючи колег. - Більше 4-х тисяч фахівців нашої області з честю виконують свій службовий обов’язок, примножуючи традиції милосердя та взаємодопомоги». Ганна Морозюк подякувала всім працівникам соціальної сфери області за відданість справі та самопожертву, адже у цю роботу необхідно вкладати не тільки знання і досвід, а й душу, співпереживання та людяність.

В.о. голови Закарпатської ОДА Олександр Петік, звертаючись до присутніх наголосив, що соціальна робота це не тільки службовий обов’язок – це і поклик душі: «Ви даруєте людям надію на краще, виконуєте місію добра та вчасно подаєте руку допомоги та проявляєте милосердя», - зазначив О. Петік.
Кращим працівникам соціальної сфери області під час урочистостей вручили нагороди: Подяки міністерства соціальної політики України, голови ОДА та почесні грамоти обласної адміністрації.
Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp