Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві активісти відвоювали станцію юних техніків

4 листопада 2015 р., 09:20

Яку ліквідували...

Мукачівська міська рада знову програла суд щодо ліквідації закладів позашкільної освіти міста.Мукачівський міськвиконком подав апеляційну скаргу на рішення Мукачівського міськрайонного суду про заборону ліквідації станції юних техніків та центру туризму і екскурсії.

У Львівському апеляційному суді завдяки праці громадських активістів "Народної ради Мукачівщини" було відхилено апеляційну скаргу Мукачівської міськради. Суд залишив рішення Мукачівського міськрайонного суду без змін, тобто заборонив ліквідацію даних позашкільних навчальних закладів.

"Це вже 4-ий суд, який активісти "Народної ради Мукачівщини" виграють у Мукачівської міської ради щодо її рішень стосовно ліквідації закладів позашкільної освіти. Це підтверджує те, що рішення не законні і суперечать законодавству про освіту. Наступним кроком міськради нової каденції має бути відновлення усіх ліквідованих закладів зі збереженням колективів та майнових комплексів, земельних ділянок, що належать цим закладам", - розповіла "Голосу Карпат" позивач, член "Народної ради Мукачівщини" Тамара Петьовка.

Ухвала Львівського апеляційного суду вступила в силу з моменту її прийняття.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp