Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У лісі ужгородця застала жахлива смерть

4 листопада 2015 р., 10:41

Його тіло знайшли пошматованим

38-річний ужгородець пішов вчора зранку за грибами в район колишнього військового полігону в с.Стрипа Ужгородського району й не повернувся додому. Його тіло знайшли пошматованим у лісі. Найімовірніше, нещасний підірвався на снаряді чи міні.

Сьогодні вночі в міліцію надійшло повідомлення від працівників ДСНС про те, що в лісі неподалік с.Стрипа Ужгородського району виявлено понівечене тіло людини.

Потерпілим виявився 38-річний житель м.Ужгорода. Зі слів матері загиблого, син пішов зранку 3 листопада за грибами в район колишнього військового полігона в с.Стрипа Ужгородського району і не повернувся додому. Зв′язку з ним не було, через що стурбована мати звернулася за допомогою.

Характер отриманих тілесних ушкоджень свідчить про те, що потерпілий підірвався на міні чи артилерійському снаряді. Але остаточну причину смертіужгородця повинна встановити судмедекспертиза.

На даний час на місці події працюють фахівці-вибухотехніки.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp