Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатцю світить 5 років за іржаву гранату

28 квітня 2014 р., 10:31

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від працівників УБОЗ УМВС України в Закарпатській області про те, що мешканець села Довге зберігає у себе вдома гранату.


Оперативний черговий майор міліції Дмитро Антол відразу направив на місце пригоди слідчо-оперативну групу, до якої долучились працівники УБОЗ УМВС України в Закарпатській області.
Під час перевірки даної інформації правоохоронці виявили та вилучили у селі Довге у 52-річного чоловіка гранату часів Великої Вітчизняної війни.
Як розповів чоловік, восени в урочищі за селом він збирав хворост і побачив на землі предмет, схожий на гранату. Після цього знахідну відніс до себе додому і поставив на підставку поряд із телевізором.
Вилучену гранату, як розповів начальник Іршавського райвідділу підполковник міліції Микола Куриця, направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. За даним фактом слідчий райвідділу Іван Світлинець відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження з бойовими припасами або вибуховими речовинами), проводиться перевірка. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від двох до п′яти років.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp