Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вже за кілька днів до осель берегівчан проведуть воду з нового водопроводу

5 листопада 2015 р., 08:21

Ремонтні роботи наразі завершують

про це на своій сторінці у мережі "Фейсбук" пише мер Берегова Золтан Бабяк:

"Шановні мешканці вулиці Рожошкерт!
Завершується будівництво водогону на вашій вулиці. Так, з 9 листопада можна буде проводити воду до ваших будинків. Для цього необхідно звернутися із заявою до ТОВ «Водоканал Карпатвіз» про видачу технічних умов на підключення до міської водопровідної мережі. Орієнтовна вартість підключення приблизно може становити 1500-2000 грн.

 Водночас звертаємо вашу увагу, що Берегівська міська рада запланувала навесні 2016 р. виконати капітальний ремонт дороги на вул. Рожошкерт. У зв’язку з цим просимо всіх, хто бажає підключитися до водопровідної мережі зробити це до настання сильних морозів. Після прокладання асфальту технічні умови будуть видаватися тільки з умовою відновлення асфальтного покриття. А це, у свою чергу, призведе до збільшення вартості підключення.

Також просимо жителів вул. Сентфелд оформляти відповідні дозвільні документи на підключення до новозбудованого водогону у ТОВ «Водоканал Карпатвіз»!"

Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp