Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські прикордонники відпрацьовували європейські методики роботи

5 листопада 2015 р., 17:02

Під час тренінгу...

З 3 по 5 листопада в Мукачевому відбувся тренінг для офіцерів Чопського і Мукачівського прикордонних загонів, де відпрацьовувалися методики передових європейських країн, спрямовані на зміцнення позитивного іміджу відділів прикордонної служби (ВПС). Навчання організовано Міжнародною організацією з міграції в рамках фінансованого Сполученими Штатами Америки проекту технічної допомоги. 

Протягом трьох днів двадцять заступників начальників ВПС по роботі з персоналом вивчали досвід іноземних прикордонних структур з налагодження і підтримки взаємин з жителями прикордоння, громадськими організаціями, місцевою владою, засобами масової інформації. Заняття організували таким чином, щоб офіцери мали смогу не лише прослухати інформацію про те, як правильно організувати співпрацю з різними категоріями населення у прикордонні, а й розробити сценарій „Дня відкритих дверей”, потренуватися у написанні інформаційних повідомлень, надаванні коментарів для ЗМІ, створенні та підтримці сторінки підрозділу у соціальних мережах. Офіцерів також навчали правильно поводитися перед камерою, зокрема під час прямих ефірів та зйомок телесюжетів. – Для фахівців ланки відділу прикордонної служби такі навчальні семінари мають величезне значення, адже довіра населення прикордоння – незаперечний показник якості нашої роботи, – зазначив заступник начальника управління професійної підготовки персоналу Адміністрації Держприкордонслужби полковник Володимир Соляр. – Друга важлива складова – поширення практики спілкування із засобами масової інформації, оскільки на сьогодні саме вони формують громадську думку та визначають рівень відкритості і прозорості у роботі правоохоронних структур. 

Для європейських країн, зокрема Прикордонної варти Республіки Польща, така практика не нова, вони вже давно застосовують різні іміджеві методики у своїй роботі, тож їхній досвід для нас справді неоцінений. Слід зазначити, що у якості інструкторів, які проводили тренінг для прикордонників-закарпатців, виступили наші фахівці, що у свою чергу пройшли спеціальний курс підготовки у Національній академії Держприкордонслужби, організований іноземними спеціалістами, – підсумував Володимир Соляр. За результатами навчання прикордонники отримали сертифікати про проходження курсу підвищення кваліфікації і тепер готові до активної співпраці з місцевим населенням та несподіваних запитань журналістів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp