Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка вдало підкорює співоче шоу

6 листопада 2015 р., 11:25

Аліна Паш - у 12-ці фіналістів проекту «Х-Фактор»

Увага, земляки! Ця ін­формація для вас! Упе­рше закарпатська красуня Аліна Паш підкорює вер­шину гра­ндіозного вока­льного та­лант-шоу «Х-Фактор», що транслю­ється на те­леканалі «СТБ». За під­сумками минулого ефіру дівчина успішно увійшла до дванадцятки фіналістів проекту. На­ступний етап – перший прямий ефір, де долю учасни­ків будуть вирі­шувати глядачі.

Аліні 22 роки, про­фесійно займатись му­зикою почала ще шість років тому, під час під­гото­вки до іспитів в ака­де­мію. Зараз працює з музи­чними колективами, ді­джеями та артистами на бек-вокалі, на даний час – з Іриною Білик. Аліна – спра­вжній меломан, обож­нює soul, r’n’b, треп, хіп-хоп, електро, фольк, поп-рок. Її девіз – бути щасли­вою і ро­бити щось для ща­стя ото­чуючих. У неї є мрія – за­воювати своїм талан­том се­рця мільйонів, а участь в «Х-факторі» – то перша схо­динка на шляху до її здійс­нення.

Для перемоги в пря­мому ефірі Аліна готує нову пі­сню, ретельно відпрацьо­вує образ і постановку виступу – все для того, щоб торкнутись ніжних струн сердець гля­дачів. Ставши однією з два­надцяти фіналістів, вона сер­йозно нала­штована на пе­ремогу, хоче подарувати приємні емоції для вас, і тому розра­ховує на під­тримку.

«Почалась нова історія. І я зроблю її як­найяскравішою! Але, звісно, не без вашої підтримки!», – пише Аліна на своїй сторінці ВКонтакті.

Вже цієї суботи, 7 листопада, Аліна Паш виступить у першому прямому ефірі каналу «СТБ», який розпочина­ється о 19.00. Підтри­маймо смс-голосуван­ням справжній талант! До­лу­чайтесь самі, кличте дру­зів, знайомих і голосуймо за нашу землячку!

Газета «Тячів»


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp