Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юні науковці Виноградівщини презентували свої доробки у Києві

7 листопада 2015 р., 11:21

Одна з них зацікавила старших колег

Щороку Малою академією наук України проводиться виставка-конкурс інноваційних проектів серед учнівської молоді «Майбутнє України».

Уже шостий рік поспіль виставка-конкурс пропагує науково-технічну й експериментальну роботу серед учнівської молоді, залучає школярів 8–11-х класів до конструкторської діяльності, допомагає реалізувати їх інноваційні проекти і реалізуватися юним винахідникам у творчому та менеджерському аспектах. Конкурс проходить у два етапи – обласний і всеукраїнський.

Вже традиційно вихованці Малої академії наук Виноградівської філії беруть активну участь і надсилають свої проекти на обласний етап, адже це унікальна можливість для юних винахідників продемонструвати власні наукові розробки широкому загалу. Цього року члени гуртків МАН Виноградівського РЦПР:

Гевді Василь (Тросницька ЗОШ І-ІІ ст.),

Добоні Ганна-Марія, Куртинець Вікторія (Фанчиківська ЗОШ І-ІІІ ст.),

Вашкеба Вікторія (Виноградівська гімназія),

Перцев Кирил (Виноградівська ЗОШ №1 І-ІІІ ст.)

під керівництвом Ігнатишина Василя Васильовича та Ігнатишин Моніки Бейлівни на обласний етап представили 5 проектів, три з яких зайняли перші місця.

Автори саме цих трьох проектів: Гевді Василь, Добоні Ганна-Марія, Вашкеба Вікторія та Перцев Кирил успішно презентували свої роботи на всеукраїнському етапі, який проходив з 28 по 30 жовтня в м.Київ.

Вітаємо переможців! Командна робота Гевді Василя та Вашкеби Вікторії на тему: „Фізичний аспект вирішення проблем екологічного стану Закарпаття” зайняли призове ТРЕТЄ місце. Автори були нагороджені дипломами третього ступеня та грошовою премією від партнера конкурсу АТ „Укрексімбанк”.

Виноградівські вогні


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp