Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

МТС попереджає, закарпатці скаржаться

7 листопада 2015 р., 16:39

Попередження приходять тільки зараз, а абоненти скаржаться на зв’язок уже декілька місяців

Вже кілька місяців МТС в Ужгороді працює, м'яко кажучи, не найкраще, а останнім часом зв'язок став просто нестерпним: дзвінки обриваються, співрозмовника не чути, мережа повна, а "абонент не може прийняти Ваш дзвінок" - цей список, здається, нескінченний...

Вчора абоненти отримали лист щастя від оператора, у якому йшлося про те, що найближчим часом зв'язок буде поганим через те, що в місті підключають 3G, - повідомляє Тranskarpathianews.net.

Єдине питання, яке виникає - куди ще гірше? Зараз уже дзвонити без витрачених нервів неможливо, а які ще неполадки нам обіцяють? Дехто рятується переходом на інших операторів мобільного зв'язку, хтось користується дзвінками через інтернет. Але як бути тим, кому МТС потрібен не тільки для особистого спілкування, а й для роботи?

Мабуть, найбільш смішним у цій ситуації є те, що коли дзвониш оператору, щоб вирішити проблеми зі зв'язком і скласти заявку зв'язок... обривається.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp