Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві затримали "арданівського" стрілка

7 листопада 2015 р., 17:53

Чоловік місяць переховувався

На початку жовтня в селі Арданово, що на Іршавщині, під час сімейної суперечки 27-річний мешканець села вистрелив у свою 24-річну сестру. Стріляв двічі. Одного разу промахнувся, а друга куля втрапила в груди дівчині. Потерпіла померла дорогою до лікарні. Стрілок із місця події втік, прихопивши із собою дружину та дитину. Зі слів свідків, чоловік сідав п'яним за кермо.

В Іршавському районі було оголошено план "Перехват". Згодом наряд патрульної служби в Ужгороді знайшов покинуте авто зловмисника. На задньому сидінні машини правоохоронці виявили рушницю, калібру5,6 мм. Імовірно, з неї і стріляв утікач. Свою родину він відправив до родичів, а сам переховувався на дачах.

Як розповів т.в.о. начальника Управління кримінальної поліції в Закарпатській області Василь Лешко, після вжитих оперативних заходів чоловіка вистежили і затримали в Іршаві. Щойно суд виніс йому запобіжний захід - 60 діб арешту.

Розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років, - повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp