Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Карпатах знімуть фільм про пригоди італійця

7 листопада 2015 р., 19:47

Карпати перетворюються на Голлівуд

Вже не вперше у Карпатах зніматимуть фільм. Цієї зими на рідних схилястих просторах розпочнуться зйомки художнього фільму «Ізі», який стане першою в історії копродукцією України та Італії. Режисером та сценаристом картини виступить Андреа Маньяні.

«Ізі» розповість глядачам про те, як приїзд італійця Ісідоро до Карпатського села назавжди змінює головного героя та допомагає йому віднайти втрачені точку опори та відчуття радості життя, передає портал Сultprostir.

«Ідея фільму з’явилася в мене декілька років тому, і я одразу написав сценарій. Мені здається, що Карпати – ідеальне місце для мого героя: там він обов’язково знайде нове натхнення. За жанром «Ізі» буде комедією, що вальсує із роуд-муві. Пам’ятаєте картину «Маленька міс Щастя»? За атмосферою, сподіваюся, мій фільм буде схожим на неї, хоча, звичайно, історія зовсім інша», – розповів Андреа Маньяні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp