Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці не мають можливості придбати фрукти

8 листопада 2015 р., 16:59

Заряду вітамінами не буде через високі ціни

В Ужгороді розпочався сезон корисних і смачних осінньо-зимових фруктів. На базарах міста і розкладках вибір цих ласощів сьогодні чималий. Ось тільки купити ці фрукти може далеко не кожен.

Вся справа в тому, що ціни на заморські ласощі далекі від реальності, а через економічну кризи в країні та інфляції, що пожирає гривню, люди просто зубожіли. Хоча в порівнянні з іншими областями, в Ужгороді люди живуть в достатку, пише Закарпатський кореспондент.

Груші, виноград, мандарини та апельсини - ось зараз найбільш ходовий товар у продавців фруктів і ягід. Ціни на них сьогодні більш-менш стабільні, а ось смачні сезонні новинки, які днями з'явилися на прилавках, а це фейхоа, ківі і гранат, беруть не так охоче, бо ціна для багатьох висока. Наприклад, інжир коштує 25 гривень за штуку, а соковита азербайджанська хурма - 80 грн за кіло. Азербайджанські гранати від 70 гривень за кіло.

Продавці фруктів на ринках і в супермаркетах міста переконують, що такий товар, як, наприклад, хурма, не може коштувати дешевше, тому що в Україні вона не вирощується. Все залежить від курсу долара. Але все ж обіцяють, що ціни ще знизяться.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp