Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Іршаві прокладають шляхи

10 листопада 2015 р., 11:22

Роботи тривають і після виборів

Попри песимістичні закиди про те, що будь-яка робота в місті робиться під вибори, після 25 жовтня в Іршаві продовжуються робота і триває завершення розпочатого. Зокрема, майстри закінчують утеплення та фарбування фасаду будівлі третього міського дитсадка.

Також виконано поточний щебеневий ремонт на окремих міських дорогах. Однією із останніх у планах на асфальтування була і вулиця Робітнича, де живе міський голова. У поточному році тут проведено роботи по капремонту системи водопроводу відповідно покриття дороги було зіпсовано.

Оскільки, температура повітря протягом дня сягає позначки +13 +16º за Цельсієм, у понеділок, 2 листопада дорожники розпочали поточний середній ремонт асфальтобетоном цієї дороги. На сьогодні заплановано продовжити розпочате та завершити роботи поки цьому сприяють погодні умови. Загальна довжина вулиці становить майже 300 погонних метрів.

Іршавська міська рад

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp