Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді вже відремонтовано 3 вулиці

28 квітня 2014 р., 17:24

Про це повідомив в. о. міського голови Ужгорода на брифінгу на тему ремонту доріг в м. Ужгороді



Тривають ремонтні роботи доріг на вулицях Ужгорода.

Про це повідомив в. о. міського голови Ужгорода на брифінгу на тему ремонту доріг в м. Ужгороді сьогодні, 28 квітня.

Проведиться капітальний ремонт ряду вулиць. Минулого тижня вже проводився ремонт 3 вулиць: Доманинської, Гагаріна, Верещагіна. Цього тижня почнеться ремонт таких вулиць: Капушанської, Легоцького, Заньковецької (район «Нового Вопака») та Закарпатської (район ТЦ «Дастор»).

Керівник міста повідомив Віктор Щадей, що головною проблемою є фінансування робіт. Ремонтні організації не поспішають підписувати договори з мерією, адже через затримку в казначействі ніхто не може гарантувати їм оплати. Так, на 2 лоти по тендеру було подано всього три заяви. Відповідно, поточним ремонтом займатимуться комунальне підприємство «КШЕП» та «Агрошляхбуд».

Також Віктор Щадей через журналістів запросив всі підприємства, які мають технічну можливість виконувати ремонт доріг, звертатись в міську раду з своїми пропозиціями: сьогодні є перелік вулиць, де потрібно проводити капітальний ремонт, і міська рада готова негайно заключити відповідні договори з тими організаціями, які беруться проводити цей ремонт.

«Головне завдання – залучити кілька організацій, які б проводили ремонт одночасно на різних вулицях. Бо практика, коли одна фірма від весни до осені проводить ремонти, нас не влаштовує. Сьогодні наша задача – провести максимально більшу кількість ремонтів саме упродовж травня-початку червня. Зараз в місті паралельно працює 3 дорожні бригади. Сподіваюсь, незабаром до них приєднається ще одна.

На жаль, у нас нема можливості за ці 2 місяці зробити наші дороги ідеальними. Однак ми спробуємо докласти всіх зусиль, аби принаймні зробити їх придатними для проїзду. У першу чергу йдеться про вулиці Капушанську, Легоцького, Закарпатську та Заньковецьку. Саме їх починаємо робити цього тижня», – підсумував виконуючий обов’язки мера.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp