Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підсумки ігор чемпіонату області у вищій лізі

12 листопада 2015 р., 12:40

Пропонуємо Вам підсумки ігор останнього 22 туру у вищій лізі області.

ФК «Тячів» – ФК «Бийгань» – -:+

ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Середнє» – 2:0

Здавалось, що Середнє зможе здобути три очки в Іршаві, щоб втриматись на сьомій позиції. Та місцеві футболісти дали бій команді з Ужгородщини і завдяки своїй самовіддачі взяли реванш за мінімальну поразку у першому колі. Завдяки другій домашній перемозі в сезоні «Бужора» випередила земляків із Довгого як у загальних таблицях чемпіонату та 2015-го року загалом, так і в таблицях домашніх результатів першості та всього року.

Гості більше атакували, намагаючись змінити ситуацію на полі та погана реалізація своїх моментів вартувала їм очків.

ФК «Поляна» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 2:4

Справжній трилер відбувся у Поляні. Надвмотивовані севлюшці прагнули зачепитись за друге місце. І два голи у першу десятихвилинку цілком цьому сприяли. Та господарі не хотіли переривати вдалу домашню серію і до середини другого тайму зрівняли рахунок.

Виноградівські футболісти боролися до кінця і досягли свого. Юрій Чонка вкотре підтвердив свої лідерські якості, провівши такий важливий переможний гол.

Команди знову продемонстрували видовищний футбол. Після 5:2 у Виноградові, вони були близькими щоб повторити цей результат.

ФК «Боржава» (Довге) – ФК «Оболонь» (Хуст) – 0:4

Хустяни переривають чотири матчеву серію без перемог і залишаються на четвертій сходинці. Оболонь здобула найбільшу перемогу у цьому сезоні.

Довжанці завершили сезон на мінорній ноті, програвши останні п’ять матчів. До того ж опустившись на одинадцяту сходинку, пропустивши вперед своїх сусідів з районного центру Іршавщини.

ФК «Берегово» – ДЮФК «Мукачево» – 3:0

До цього матчу мукачівці підійшли у більш оптимальному складі, на відміну від минулого матчу. Та це не допомогло їм у боротьбі за залікові пункти і вони вдруге в сезоні поступаються берегівцям. Господарі скористалися помилками у захисті суперника, а крапку у грі поклав безсумнівно кращий у складі синьо-білих, Василь Ковтун, який закріпився на другій сходинці у списку кращих бомбардирів чемпіонату.

В першому колі команди знаходились досить далеко один від одного та після останнього матчу вони виявились поруч. Берегове обійшло Середнє і розташувалось на сьомій сходинці, а мукачівці пропустили вперед Бийгань і зайняли шосте місце.

ФК «Ужгород» – ФК «Дийдо» – 3:0

Битва за право бути першим стала окрасою цього сезону і яскравим фінальним акордом чемпіонату. Принаймні для ужгородців. Вирішальна гра чемпіонату з самого початку пішла за сценарієм господарів - швидкий гол, стримування суперника в середині поля, стрімкі контратаки. Дийдо не змогло нічого протиставити грізному опоненту. Далося взнаки відсутність у складі червоно-білих двох гравців основи Адама Пушкаша та Роберта Давіда.

Вагомий вклад у підсумкову перемогу команди Михайла Іваниці зробив кращий бомбардир цьогорічного чемпіонату Іван Жаренко, який оформив дубль за дві хвилини.

Команда з Дідова у двох візитах на Ужгородщину отримала по три голи. Ужгород закінчив друге коло чемпіонату без поразок, що і стало запорукою успіху.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp