Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачівському аграрному коледжі відзначили професійне свято (ФОТО)

13 листопада 2015 р., 12:23

Урочистості та концерт - все для аграріїв

Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, а ще на цей час припадає професійне свято аграріїв. Тож, напередодні відзначення Дня працівників сільського господарства у Мукачівському аграрному коледжі відбулися урочистості та святковий концерт.

 

Засвідчити свою увагу, шанобливе ставлення до майбутніх аграріїв краю та зрештою привітати колектив вчителів, студентів прийшли заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс, заступник директора департаменту агропромислового комплексу ОДА Юрій Лесьо, керівництво району та профспілок.

На початку поважним гостям в.о.директора коледжу Юрій Садварі з гордістю презентував персональну виставку «осінніх» творчих робіт своїх талановитих підопічних. Деякі експонати вражали унікальністю, бо перетворилися зі справжніх овочів та фруктів у чудові декорації.

Як зазначив Юрій Юрійович, крім підготовки фахівців агропромислової галузі, коледж займається і сільськогосподарською діяльністю.

Під час своїх вітальних промовах представники влади щиро вітали колектив закладу з професійним святом, бажали усіляких гараздів, подальшого розвитку та високих здобутків.

Так, Михайло Рівіс передав вітання та найкращі побажання усім присутнім від голови обласної державної адміністрації Геннадія Москаля, відзначив вагомий внесок нового керманича навчального закладу Юрія Садварі та його колективу.

- Аграрний сектор був і залишається стратегічною галуззю, тому на вас покладена відповідальна місія – готувати професійних фахівців для сільськогосподарського виробництва краю. А вже від їх знань, умінь і навичок господарювати на землі залежить завтрашній день кожного села, нашої держави та народу! – підкреслив Михайло Михайлович.

Відтак високопосадовець вручив кращим працівникам коледжу грамоти та подяки від обласної влади.

- Освітяни-аграрії є тим «камертоном», який створює майбутнє, готує кваліфіковані кадри для аграрного сектора, консультує виробничників, сприяє сталому розвитку сільських територій краю, - зауважив Юрій Лесьо. Він побажав, аби й надалі не переводився селянський рід на закарпатській землі і щоб нелегка хліборобська праця була належно оцінена державою.

Зі свого боку, дружній колектив студентів та педагогів підготував цікаву концертну програму із запальними танцями, піснями та розважальними сценами.


Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp