Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рахівщині сім’ям загиблих бійців АТО вручать ключі від нових квартир

13 листопада 2015 р., 15:20

Квартири уже придбали

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2015 № 348 ,,Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов” та районної комплексної програми на 2015 – 2017 роки, якою передбачено надання соціальної підтримки, адаптації військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей і вшанування пам’яті загиблих, родинам загиблих військовослужбовців, за рахунок субвенції, виділеної з державного бюджету, придбано житло в місті Рахів.

Закуплені квартири будуть безоплатно передані на баланс Рахівської міської ради у комунальну власність для наступної передачі у приватну власність членам сімей загиблих, повідомляє Управління соціального захисту населення Рахівської райдержадміністрації.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp