Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Боржаві планують збудувати гідроелектростанцію

13 листопада 2015 р., 15:54

Уже і ділянки, які підходять для будівництва, придивились

Сьогодні, 13 листопда, голова Виноградівської райдержадміністрації провів зустріч із представниками компанії «Аква-Нова». Метою зустрічі було обговорення можливого інвестування компанією в будівництво міні-гідроелектростанції на території Виноградівського району, в межах русла річки Боржава.

У ході обговорення інвестори розповіли про ділянки русла річки Боржава, котрі є придатними для будівництва мікро-ГЕС. Потужність такої електростанції не перевищує 500 КВт та дає можливість для створення близько 30 нових робочих місць. Також інвестори інформували про інші перспективи для сіл на території яких встановлять гідроелектростанції.

Голова Виноградівської райдержадміністрації порекомендував потенційним інвесторам спільно із спеціалістами управління водних ресурсів провести всі необхідні обстеження русла річки Боржава та визначити присутність на ній необхідних умов для встановлення «зеленої» електростанції, повідомляють у Виноградівській РДА.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp