Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В авіакатастрофі загинуло двоє українців, - Держприкордонслужба України

13 листопада 2015 р., 18:36

Четверо осіб - вихідці з країн південно-східної Азії

Державна прикордонна служба повідомляє, що вночі 11 листопада близько 4 години ранку на напрямку населених пунктів Ужгород (Україна) та Вишнє-Нємецьке (Словаччина) прикордонний наряд, в умовах складної видимості, на слух зафіксував шум двигуна неопізнаного літального апарату. Дана інформація одразу була передана підрозділам Збройних сил України та колегам зі Словаччини.

Відразу був організований пошук можливого місця злету та посадки по обидва боки кордону. У результаті пошукових дій сьогодні на території Словаччини в 35 кілометрах від кордону був виявлений цивільний гелікоптер «Мі-2», який зазнав аварії. На борту літального апарату знаходилося 2 громадянина України та четверо вихідців з країн південно-східної Азії, серед них 2 жінки.

Ймовірно даний гелікоптер використовувався зловмисниками для переправки незаконних мігрантів. Уточнення обставин аварії триває.

Нагадаємо, що сьогодні на території словаччина, за 35 кілометрів від Ужгорода, було виявлено уламки вертольота з українськими розпізнавальними знаками.
Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp