Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патріоти з організації "КРОТОН" засудили теракти в Ужгороді

14 листопада 2015 р., 09:23

І просять закарпатців не піддаватись на провокації

Як ми уже повідомляли, у ніч з 12 на 13 жовтня в Ужгороді пролунали два вибухи – на подвір’ї приватного будинку, що належить депутату Ужгородської міської ради, і в дворі багатоповерхівки, де було припарковане авто Ігоря Савицького, який є членом "Козацької територіальної оборони України".

З приводу подій висловились і представники Закарпатської патріотично-виховної організації "КРОТОН".

"Закарпатські ЗМІ повідомили про те, що відповідальність за сьогоднішні вибухи в Ужгороді взяли на себе "патріоти Закарпаття". Насправді ж, мова йшла про невідомий досі "патріотично-національний рух Закарпатської області". Нічого спільного цей рух із закарпатським патріотизмом не має. Якщо вже мова йде про патріотично-національний рух, то якої національності? Закарпаття багатонаціональне і справжні патріоти Закарпаття -- це люди, які вболівають за наш край і однаково шанують мешканців всіх національностей.

Ми засуджуємо терор у будь яких його проявах. Ми мирні та толерантні люди, які хочуть жити в мирі та спокої, а ті, хто вчинив сьогоднішні теракти, намагаються розхитати ситуацію і внести розбрат.

Закарпатці! Не піддавайтеся на провокації. Терористи повинні бути покарані" - йдеться у заяві.

Нагадаємо, що вчора невідома раніше організація взяла на себе відповідальність за вибухи і заявала, що залишає за собою право "й надалі застосовувати акти радикального наведення ладу".

Вибухи квалфіковані як терористичний акт, слідство передали Управлінню СБУ в Закарпатській області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp