Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вихованці Свалявської дитячої школи мистецтв здобули перемогу на "Голосі країни" (Фото)

14 листопада 2015 р., 12:33

Вибороли і спеціальний приз

Дванадцятеро юних талантів зі Сваляви взяли участь у сьомій Всеукраїнській музичній олімпіаді «Голос країни», котра нещодавно проходила у Києві, де за підсумками конкурсу отримали перше місце в загальнокомандному заліку серед учбових закладів України.

Крім цього, свалявських конкурсантів нагородили спеціальним призом – сертифікатом на 10 тисяч гривень, повідомляє Свалявська РДА.

{g}

Відтак, у номінації «Класичне фортепіано» (вік учасників – 9-11 років) Юлія Мандзюк стала лауреатом І ступеня, у номінації «Народні інструменти», (7-8 років) Василина Кравчук також стала лауреатом І ступеня.

У номінації «Народні інструменти» (9-11 років) кращим був наш юний гітарист Іван Надь, а Ірина Гуйван у номінації «Класичне фортепіано» (7-8 років) стала лауреатом ІІ ступеня.

Юний домрист Іван Попович став лауреатом ІІ ступеня, а домристка Марія Бистрянин – лауреатом ІІІ ступеня.

Дипломантами конкурсу стали піаніст Олександра Бомбей, гітарист Михайло Гончарук та домристка Наталія Никифорук. Достойно наш край представили також і юні віртуози Степан Никифорук, Юлія Зубик та Наталія Белла.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp