Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді обговорять питання створення нової Конституції

14 листопада 2015 р., 15:45

До дискусії приєднаються визнані фахівці конституційного права

24 листопада 2015 року, м. Ужгород з 11.00 до 13.00 відбудеться Громадська зустріч-дискусія «Створення Народної Конституції України».

З метою започаткування загальнонаціонального, інклюзивного процесу створення нової Конституції Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) ініціює в усіх регіонах країни серію громадських обговорень, покликаних розпочати конституційний процес в основі якого лежатиме всеохоплюючий суспільний діалог, що є обов’язковою нормою демократичних країн. Результатом цього процесу має стати проект нової Конституції, створеної як компроміс всіх зацікавлених сторін, який дозволить зберегти цілісність і суверенітет країни.

Як повідомляє Микола Яцкоф у Громадській раді м. Ужгорода, основними спікерами виступатимуть визнані фахівці в сфері конституційного права: Віктор Мусіяка, Володимир Шаповал, Віктор Шишкін, Микола Козюба, Юрій Василенко, Ігор Коліушко, Геннадій Друзенко та народні депутати України.

До участі у зустрічі – дискусії запрошуються: представники громадського сектору/активісти, представники органів місцевого самоврядування, наукового середовища (викладачі/аспіранти), журналісти, політично-активні громадяни тощо.

Електронна реєстрація учасників зустрічі – дискусії до 21 листопада за посиланням.

Місце проведення заходу уточнюється і буде повідомлено додатково до 22 листопада 2015 року всім зареєстрованим учасникам.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp