Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Уважно - залізничні переїзди!

14 листопада 2015 р., 18:54

Виграні 10 хвилин можуть коштувати Вам життя

Закарпатські поліцейські роздавали водіям книжки, де чорним по білому написано, як треба переїздити колії.

Переїзд на трасі міжнародного значення Київ - Чоп щодня перетинає більше тисячі машин. Під час очікування «на шлагбаумі» черги можуть сягати до сотні автівок. Дехто з водіїв намагається «проскочити» переїзд, забуваючи, що виграні 10 хвилин можуть коштувати їм життя!

Учора, 13 листопада, у рамках проведення на території Закарпаття «Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху», співробітники Мукачівської дистанції колії та інспектори поліції у Свалявському районі провели спільний рейд, метою якого була перевірка додержання водіями, велосипедистами та пішоходами правил дорожнього руху при перетині залізничних переїздів. Інспектори поліції роздали водіям та пішоходам тематичний посібник із відповідними правилами та вимогами, повідомляє Відділ комунікації ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Варто нагадати, що робота в цьому напрямку проводиться постійно і дає позитивні результати. «Із початку року на території Мукачівського, Свалявського та Воловецького районів не зареєстровано жодної дорожньо-транспортної пригоди на залізничних коліях, – коментує начальник сектору Мукачівського відділу поліції Сергій Стежковий. – Хоча, на жаль, на водіїв було складено більше десятка адміпротоколів за порушення правил проїзду через залізничні переїзди».

Працівники поліції радять усім водіям бути вкрай обережними і ретельно виконувати всі вимоги правил. «Це необхідно, в першу чергу, з метою безпеки, адже ДТП на переїздах часто мають тяжкі наслідки, – наголошує капітан поліції Сергій Стежковий. – А ваша дисципліна – це гарантія вашої безпеки!».





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp