Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Інформація про арешт Богдана Андріїва - повна нісенітниця

15 листопада 2015 р., 12:02

Кандидата та його брата заарештували тільки в уяві та фантазіях авторів повідомлення

У соцмережах та деяких інтернет-ресурсах появилася інформація про арешт кандидата в мери Ужгорода Богдана Андріїва та його брата Андрія.

У повідомленні йдеться про те, що Андріївих арештовано за систематичний підкуп виборців. Членів ТВК та фальсифікацію результатів виборів після першого кола виборів.

Офіційного спростування цього повідомлення від органів УМВС в Закарпатській області не було.

Однак щойно речниця УМВС в Закарпатській області Галина Сернівка розмістила у одній із груп соціальної мережі посилання на сайт Clipnews.info, у якому йдеться про арешт Андріївих і написала одне слово: «Нісенітниця».

Варто відзначити, що сайт Clipnews.info близький до іншого кандидата в мери – Сергія Ратушняка, тому інформація дійсно може бути рейковою.

У повідомленні про арешт йдеться про те, що міліція вилучила базу даних виборців, які взяли гроші за голос, і їх буде арештовано відразу під час відвідування дільниць. Саме тому ця інформація, скоріще за все, мала на меті вплинути на тих виборців, які взяли гроші, щоб їх налякати, пише ПроЗак.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp