Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині рятувальники ліси гасили (ФОТО)

29 квітня 2014 р., 10:35

28 квітня рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Закарпатській області спільно з працівниками Виноградівського Державного лісового господарства провели тактичні навчання з ліквідації лісової пожежі.


За легендою, загорання виникло у лісовому масиві неподалік села Букове. 

Отож, першочерговим завданням пожежно-рятувальних підрозділів було запобігання подальшого розповсюдження полум’я, адже існував ризик загорання житлових будинків у населеному пункті. Спільними зусиллями бійців ДСНС та лісників пожежу вдалося локалізувати, а згодом і ліквідувати повністю. 

Загалом у навчаннях брало участь 9 чоловік особового складу ДПРЧ-6 та 12 працівників лісгоспу. З поставленими завданнями учасники навчань впоралися у встановлені терміни. У ході даних тренувань лісники та рятувальники відпрацювали механізм спільних дій та взаємоінформування на випадок виникнення реальної загрози пожежі в лісі. 

Адже в умовах справжньої пожежі взаємодія лісової охорони, місцевого населення та підрозділів ДСНС має бути відпрацьована до автоматизму. 
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp