Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майбутні знавці мандрівної сфери обрали Містера та Міс факультету (ФОТО)

16 листопада 2015 р., 14:22

Днями студенти факультету туризму та міжнародних комунікацій обрали Міс та Містера факультету 2015 року.

До шоу готувалися досить довго і ретельно. Ведучими вечора стали учасники команди КВН «Тяп-Ляп» Олександр Свергун та Валерій Митейко.

 

Дійство відбулося у Закарпатському обласному театрі ляльок «Бавка», куди завітали як студенти, так і викладачі.

Глядачів розважали команди КВН факультету-винуватця свята та математичного факультету. Незмінними гостями майже на усіх подібних заходах є студія сучасного танцю «Бліц», тож і на цьому вони виконали кілька незабутніх номерів.

Команда підтримки УжНУ виконала свій найкращий танець. А міски та містери факультету з’являлися у найрізноманітніших стилях: спортивному, ляльковому, вечірньому. Не обійшлося і без інтелектуального конкурсу, де суддею був один із найулюбленіших викладачів Федір Шандор.

Феєричним став виступ учасників організації «Street Workout Uzhgorod», котрі показали номери, що часом не збігалися з уявленням про людські можливості. Хлопці кажуть, що займатися воркаутом може будь-хто – потрібно тільки бажання і терпіння, бо виходить усе не відразу.

Відтак журі оголосило результати:

Містер та Міс глядацьких симпатій стали Вадим Талпош і Олександра Ізай;Містер та Міс Інтернет симпатій — Ерік Ковач і Рената Пічкар;Містер та Міс інтелект — Назар Ольшовський і Олександра Орос;Містер та Міс артистичність — Ерік Ковач і Рената Пічкар;Містер галантність та Міс вишуканість — Вадим Талпош та Ірина Глеба;Містер оригінальність та Міс чарівність — Артур Айропетян та Олена Гарастей;Титут ІІ віце-містера та віце-міс отримали Валерій Лаба і Олександра Орос;Першим віце-містером та віце-міс стали Віталій Мучичка і Катерина Дюгова;Містером і Міс факультету туризму та міжнародних комунікацій 2015 року стали Іван Чухран і Таїсія Вовчок.Вечір усі охочі продовжили у одному з нічних клубів міста.

Галина Риган для Медіацентру УжНУ



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp