Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський митець "виставився" у Києві

16 листопада 2015 р., 19:32

Шандор Олександр є учасником багатьох українських, міжнародних виставок та пленерів.

У рамках загальноуніверситетського проекту «Інтелектуальна власність України: перлини сучасного живопису для студентської молоді», що діє у Київському університеті права Національної академії наук України під особистим патронатом ректора, професора Юрія Бошицького у холі КУП НАНУ відбулося відкриття персональної виставки Олександра Шандора «Мої Карпати».

Шандор Олександр є учасником багатьох українських, міжнародних виставок та пленерів. Його роботи знаходяться в приватних колекціях, галереях України та за кордоном.

Захід відкрив ректор, професор Юрій Бошицький, зазначивши, що Олександр Шандор – яскравий представник художників Закарпаття, який своєю творчістю акцентує увагу на прекрасних краєвидах рідного краю, доносить її до глядачів, створює історичний фактаж перлин Закарпаття, інформують із прес-служби Української Православної Церкви Київського Патріархату.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp