Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДСО уже немає. Стали поліцією охорони

17 листопада 2015 р., 09:57

Одні з перших, які не тільки на словах змінились, але й табличку змінили

На виконання вимог Закону України «Про Національну поліцію», який набув чинності 7 листопада 2015 року, було створено нові управління Національної поліції. Кримінальна,патрульна поліція, органи досудового розслідування, особливого призначення та Управління поліції охорони - такі нові підрозділи включатиме в себе Національна поліція України.

Управління поліції охорони Закарпатської області і надалі буде виконувати свої професійні обов’язки з урахуванням змін до діючого законодавства щодо органів внутрішніх справ.

— Забезпечення захисту майна громадян й надалі залишається основним завданням працівників поліції охорони. Ми продовжуємо працювати , як завжди якісно та професійно,- розповідає начальник Управління поліції охорони в Закарпатській області Андрій Литовченко. І додає - Всім хто вже забезпечив захист свого майна охоронною системою ДСО, а сьогодні Управління поліції охорони (УПО) - не варто хвилюватися, адже договори , які були оформлені заздалегідь залишаються дійсними.

Для довідки:

Спектр охоронних послуг, які пропонує поліція охорони, надзвичайно широкий. Це і підключення до пульту централізованого спостереження, встановлення кнопок тривожної сигналізації, фізична охорона тощо.

Замовити послуги поліції охорони або отримати детальну консультацію можна за телефонами:

0-970-502-220 – для абонентів оператора Київстар;

0-730-502-220 – для абонентів оператора Лайф;

0-990-502-220 – для абонентів МТС

Управління Поліції охорони
в Закарпатській області


громадянин 31.01.2016 22:47 IP: 218.231.225.195
А чому такий бардак перейменували? там лем шо Алексик витворяе , тюрьма за ним давно плаче і ввб тоже нич не видить...

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp