Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Місцеві вибори на Закарпатті: якими були основні порушення та як їм запобігти

17 листопада 2015 р., 10:44

Порушення залишились без належної уваги

Громадянська мережа ОПОРА запрошує учасників виборчого процесу, представників кандидатів, громадських активістів та журналістів до участі у заході – «Місцеві вибори на Закарпатті: якими були основні порушення та як їм запобігти».

Розмова відбудеться 18 листопада (середа) в конференц-залі готелю «Дует Плюс» (м. Ужгород, вулиця Кошицька, 6, 2 поверх).

Початок о 14:00.

Результати виборів оголошені, відтак Закарпаття має новообрані органи місцевого самоврядування. Проте, без належної уваги залишаються порушення, що були зафіксовані під час виборчого процесу та дії, які потрібно розпочинати сьогодні, щоб в майбутньому запобігти цим порушенням.

Захід ставить за мету обговорити випадки порушення виборчого законодавства, що були зафіксовані в Закарпатській області; обставини що ускладнюють їх розгляд; та завдання, які слід виконати в майбутньому, щоб запобігти порушенням виборчого процесу.

До участі у заході запрошені представники УМВС України в Закарпатській області.

За додатковою інформацією звертайтеся: Феськов Володимир координатор ОПОРИ у Закарпатській області +38 066 317 36 13 zakarpattya@opora.org.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp