Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Страшна знахідка: на Закарпатті бабуся виявила на горищі повішених доньку і внучку

29 квітня 2014 р., 13:37

Найімовірніше, самогубці перед смертю сварилися і билися


Днями до чергової частини Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району виявлено трупи двох повішених жінок.

На місце події було негайно відправлено слідчо-оперативну групу. Правоохоронці встановили, що 82-річна мешканка цього села виявила на горищі будинку повішеними свою 61-річну дочку та 25-річну внучку.

При візуальному огляді трупів слідів насильницької смерті виявлено не було. На голові померлої матері було виявлено рвану рану, яка, зі слів судмедексперта, виникла за декілька годин до смерті. Опитані сусіди пояснили, що чули, як за декілька годин до страшної події покійні матір та дочка сварилися між собою.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Слідчі перевіряють декілька версій, одна з яких – що в ході сварки дочка вдарила матір по голові тупим предметом і від удару жінка знепритомніла. Побачивши, що вона впала й подумавши, що вбила її, донька перелякалась та вчинила самогубство. Через деякий час мати опритомніла та знайшла свою дочку повішеною. Побачивши такий жах, вона не витримала і також вирішила померти біля своєї доньки у зашморгу... Обставини справи повинно з′ясувати слідство. Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp