Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Судді Апеляційного суду Закарпаття взяли участь з’їзді суддів України (Фото)

17 листопада 2015 р., 17:15

24 листопада буде продовження

12-13 листопада 2015 року у Міжнародному центрі культури і мистецтв (Жовтневий палац) у Києві проходив ХІІІ з’їзд суддів України, який зібрав служителів Феміди з різних регіонів держави. Апеляційний суд Закарпатської області представили: суддя судової палати з розгляду цивільних справ, к. ю. н. Ганна Фазикош та секретар судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення - Іван Стан.

Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області.

Нагадаємо, 4 вересня 2015 року зборами Апеляційного суду Закарпатської області обрано саме цих двох делегатів на цьогорічний з’їзд суддів України.



Під час ХІІІ з’їзду було обговорено питання щодо здійснення функцій судової влади України в умовах судової реформи, заслухано звіт Ради суддів України про виконання завдань органів суддівського самоврядування; інформацію Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про її діяльність; інформацію Голови Державної судової адміністрації України про її діяльність, вирішено ряд організаційних питань суддівського самоврядування, зокрема про внесення змін до Регламенту з’їзду суддів України і до Положення про Раду суддів України.

Окрім цього, було обрано суддю Верховного суду України Віктора Кривенка новим суддею Конституційного Суду. Також з’їзд обрав і двох членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. Ними стали суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ Тетяна Шилова та суддя Вищого адміністративного суду України Володимир Бутенко.

Однак, делегатам не вдалося обрати новий склад Ради суддів України, тому у роботі з’їзду оголосили перерву до 24 листопада цього року.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp