Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівця ув’язнили за розповсюдження небезпечного наркотику

17 листопада 2015 р., 17:39

Наркобізнес пішов, але про нього дізнались і правоохоронці

У січні співробітники Мукачівського міськвідділу міліції затримали 28-річного мукачівця на збуті наркотиків. Цей чоловік вже давно потрапив у поле зору працівників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. І от тепер попався на збуті метамфетаміну.

Зловмисника було затримано «на гарячому», коли він продав іншому мукачівцю метамфетамін за 450 гривень. За кілька днів до того він уже збував тому ж клієнту наркотик за 300 гривень.

Наркоділок працював на одній з АЗС м.Мукачева. Там його й затримали правоохоронці.

Експертиза підтвердила, що зловмисник збув психотропну речовину метамфетамін, обіг якої заборонений, повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

За даним фактом міліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконний збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Після завершення розслідування справу передали в суд.

Вироком Мукачівського міськрайонного суду наркоділка засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp