Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відлуння ужгородських вибухів долинули до представників місії ОБСЄ

17 листопада 2015 р., 19:38

Приїхали на розмову до обласного прокурора

Прокурор Закарпатської області Володимир Янко вчергове зустрівся з представниками Івано-Франківського відділення спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Драганом Гаговичем та Доріном Фазлі.

Цього разу, темою для зустрічі стали вибухи, які стались в ніч з 12 на 13 листопада у місті Ужгороді.

У ході спілкування прокурор Закарпатської області розповів їм, про дії правоохоронців краю у цій ситуації, про оперативне реагування силових структур краю та про відкриття прокуратурою кримінального прова дження за фактом терористичного акту.

Володимир Янко наголосив, що враховуючи заяву, так званого «патріотично-національного руху Закарпатської області «Патріоти Закарпаття», які взяли на себе відповідальність за ці вибухи, характер вчинених кримінальних правопорушень, те що метою таких дій було залякування населення та привернення уваги громадськості до певних політичних поглядів були всі підстави вважати, що було здійснено саме терористичний акт.

Прокурор області відповів на усі питання, які цікавили представників місії ОБСЄ та наголосив, що в даній ситуації, основним було припинити майбутні можливі протиправні дії представників цієї організації. Відділ організації прийому громадян,розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістюпрокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp