Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Це буде студрада нового зразка, якої немає в жодному університеті України, - Михайло Чокнадій

17 листопада 2015 р., 20:56

Політик, підприємець, спортсмен та поет! А ви хочете такого голову студради?

Стриманий і впевнений у собі. Кмітливий і вмілий. Мужній і стильний. Його добре знають усі «силачі» гуртожитку №4, адже жодне змагання з жиму лежачи не обійшлося без цього молодого чоловіка не тільки як ведучого, а й як учасника, що виборював призові місця. Тепер він планує займатися не тільки спортом, а й громадською роботою в УжНУ, а саме – стати головою Студентської ради вишу. Йдеться про п’ятикурсника інженерно-технічного факультету Михайла Чокнадія.

Уперше йдеш на вибори голови Студради?


– Так, у таких виборах участі ще не брав. Але у мене є сильна команда і не менш сильна програма розвитку Студентської ради університету. А на цьогорічних місцевих виборах я балотувався на голову села. Зайняв 4-е місце. Переконаний, що наступні вибори обов’язково виграю.

Кого вважаєш своїм основним конкурентом?

– У мене в житті є тільки один конкурент, з яким змагаюся щодня, – це я сам.

Що робитимеш, щоб здобути перемогу?

– Я наполегливо працюю. Підготував передвиборчу програму, промову, проаналізував плюси і мінуси кандидатів. Триває робота над собою: жести, міміка, риторика, зовнішній вигляд. Дієвою вважаю і агітаційну програму, зокрема інтерв’ю в газетах, на сайтах, телебаченні.

Які були недоліки у роботі нинішнього голови Студради?


– Не буду обговорювати ці недоліки. Просто покажу всім свої переваги.

Якими якостями повинен володіти студентський лідер?


– Такими, як володію я! Повинен чітко знати, чого він хоче. Ставити собі завдання й виконувати їх. Має бути вимогливим насамперед до себе, тоді вже й до інших. Не повинен вживати слів «не знаю», «не можу», «завтра». Переможець – це лідер, який веде, це приклад для інших. Упавши, переможець встає, бо саме воля до перемоги відрізняє його від невдах.

Що би ти порадив іншим кандидатам?

– У мене є чітке бачення, якою повинна бути студрада. Такою, якою зроблю її я, навряд чи хтось зробить. У мене є всі якості, щоб стати головою Студради.

Що плануєш найперше, якщо здобудеш перемогу?– Не хочу розкривати всі козирі, але, якщо стану на чолі Студради, перше, що хочу зробити, то це змінити її повністю. Це буде студрада нового зразка, якої немає в жодному університеті України. Також планую створити в УжНУ братство, яке діє в американських навчальних закладах.

Ми вже і назву обрали, і лозунг. До братства може вступити тільки студент УжНУ й тільки чоловічої статі (національність і віросповідання не має значення). Щороку будуть обиратися 12 кандидатів і тільки троє кращих стануть членами братства. Трійка кращих має пройти ритуал посвячення. Тільки після того стають членами братства. Діяльність братства – таємниця. І тільки члени братства під час посвячення дізнаються про цю таємницю.

Я знаю, ти підприємець, спортсмен та поет. Як може поєднуватися в людині стільки всього, на перший погляд, непоєднуваного?


– Може, якщо ти не такий, як усі. У мене в планах запустити ще два нові види підприємницької діяльності. Займаюся також бодибілдингом та паверліфтингом. Готуюся до чемпіонату області, де спробую скласти нормативи на кандидата в майстри спорту з класичного жиму. Ще я справді пишу вірші і хочу видати збірку. Наразі в мене 53 вірші, а до збірки входитиме 101.

Кому буде присвячена збірка
?


– Збірка буде присвячена одній дівчині. Та й не лише збірка, а й усі мої перемоги. Без неї я був би звичайним студентом, а з нею я стираю межі своїх можливостей, точніше, не я, а вона їх стирає.

Якби ти мав тільки одну змогу представити себе перед виборцями, якими були б ці слова?


– Мій лозунг по життю такий: «Скажи мені, що це неможливо, і я доведу тобі зворотне». Ви кажете, що неможливо побороти корупцію у виші? Я доведу вам, що це не так. Ви кажете, що неможливо покращити рейтинг УжНУ, аби увійти до 20 кращих? Я доведу вам, що можна. Ви кажете, що УжНУ не змінити? Я доведу вам зворотне. Так, я сам не зміню це все. Без вас я майже ніхто. Якщо ми, студенти УжНУ, об’єднаємося, якщо ви дасте мені можливість очолити всю молодь університету, я зроблю все для того, щоб ви ніколи не пожалкували, що віддали свій голос саме за мене!

Медіацентр УжНУ




Розмовляла Галина Риган
Ішак 18.11.2015 14:58 IP: 62.252.179.213
Хвалилося телятко вовка зїсти

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp