Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Харкові мітинг: міськраду оточили силовики

18 листопада 2015 р., 12:41

Активісти громадських організацій і батальйонів пікетують міськраду.


Міська рада Харкова узята в щільне кільце силовиками. Посилення відбулося через те, що активісти міста зібралися на пікет біля адмінбудівлі, повідомляє видання ТТ-Инфо.

Повідомляється, що активісти закликають громадян затримати мера Геннадія Кернеса і передати його в поліцію.

За даними 112 Україна, біля міськради зібралися близько 200 активістів 30 громадських організацій.

"Вони планують передати колективне звернення, в них є чотири питання до міської ради. По-перше, вони вимагають відкритої міської ради, щоб доступ громадськості до сесії ради був відкритим. Також вони вимагають реструктуризації органів міської ради та скорочення штату працівників, який зараз становить 2500 осіб. Ще вони виступають проти монополії влади на призначення секретаря міськради, і одним з найболючіших питань залишається питання декомунізації і перейменування вулиць", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що біля міськради присутні представники батальйону Східний корпус, Азова, Правого сектора, які будуть намагатися пройти всередину будівлі міськради, щоб передати звернення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в харківському сквері "Дружба" увечері 15 листопада знесли стелу, встановлену на честь дружби України і Російської Федерації.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp