Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Запалювати зірочку в житті, бути відповідальними та розвивати інтелект…» бажав студентам ректор УжНУ Володимир Смоланка (ФОТО)

18 листопада 2015 р., 18:42

17 листопада у залі Вченої ради відбулася урочиста подія – зустріч студентів із ректором університету Володимиром Смоланкою з нагоди Дня студента.


Очільник найбільшого вишу Закарпаття щиро привітав винуватців свята, підкресливши, що студентські роки найкращі, а на молодих людей покладено великі сподівання, саме на їх плечах лежить колосальна відповідальність за кожен зроблений крок: «Коли ви станете дорослими, зрілими, то будете аналізувати своє життя, й почнеться той процес саме із періоду студентського.

Зараз ви, як ніколи, маєте у розпорядженні купу вільного часу на себе, відпочинок, друзів і рідних. Ви вибрали свій професійний шлях, яким будете йти протягом життя, маєте чудову можливість навчатися у прекрасному місті. У майбутньому ви повинні стати відповідальними, адже багато з присутніх тут стане керівником чи то колективу кафедри або факультету, чи то організації або підприємства. Цей тягар відповідальності буде нелегким, але приємним».

Після перейшли до не менш приємної та радісної процедури – вручення грамот найкращим студентам за вагомі досягнення в науці, спортивному житті, особистий творчий внесок у громадське життя університету. До слова, крім нагород, студенти отримали й невеликі грошові подарунки, які є теж хорошим стимулом до подальшої роботи.

Теплі слова вітань на адресу студентства лунали й від проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Короля, який разом з ректором проводив церемонію нагородження.

Не оминув можливості привітати студентів від імені Департаменту освіти та науки Закарпатської ОДА і також вручити грамоти за досягнення заступник начальника відділу освіти та науки Юрій Бабинець. Гість побажав молоді професійно зростати й створювати гідну конкуренцію на ринку праці, знайти місце в українському соціумі, навчатися протягом усього життя, не боятися перепон і ніколи не шкодувати про зроблений вибір.

Наприкінці зустрічі Володимир Іванович Смоланка побажав студентам завжди залишатися самими собою, мати хороші людські та професійні якості, розвивати силу інтелекту та волі, а ще ставити високі цілі у житті й обов’язково їх реалізовувати.

Оксана Пітра, для Медіацентру УжНУ



Схожі новини

Смоланка завтра підсумує роботу
Володимир Смоланка: "УжНУ – університет з європейським характером і дух демократії домінує у ньому"
УжНУ: Демократичний, сучасний, орієнтований на розвиток університет очима його ректора (ФОТО)
Ректор УжНУ Володимир Смоланка доповів про підсумки роботи УжНУ у 2018/2019 навчальному році та пріоритетні завдання на наступний навчальний рік
Володимир Смоланка: «УжНУ сповідує європейські цінності, тому дух демократії і свободи превалює в ньому» (ФОТО)
В УжНУ провели дослідження геному
Смоланка та Гринюк розкажуть про магістерську освітню програмиу «Публічна політика та адміністрування»
Наступного року вступники до магістратури деяких спеціальностей складатимуть ЗНО
Ректор УжНУ відсторонив від роботи посадових осіб стоматологічного факультету
Володимир Смоланка: Ми раді зустріти нових вступників, на яких у стінах нашої альма-матер чекатиме плідне, насичене, цікаве життя

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp