Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Довірлива закарпатка позбулася 17 тисяч

29 квітня 2014 р., 15:00

Закарпатка втратила велику суму грошей, бо довірилася Інтернету.

17 тисяч гривень за бажання продати весільну сукню через інтернет.Саме таку суму грошей шахраї виманили від довірливої мукачівки. 

Як розповіла 28-річна мукачівка, вона розмістила фото своєї весільної сукні на популярному інтернет-магазині. Не довго довелось чекати, коли на її номер мобільного зателефонував невідомий і без вагань запропонував ту суму, яку і просила дівчина. Усно домовившись про угоду, чоловік цікавився чи дівчина має банківську картку, на яку він зможе перерахувати гроші. 

Так, надсилаючи на її номер мобільного різні коди, шифри, чоловікові вдалось запаморочити дівчині розум і та назвала йому код до своєї картки. Далі, за лічені хвилини з її рахунку зникли всі гроші, а це – 17 тис.гривень. Зрозуміло, ні розмов про сукню, ні дзвінків від шахрая більше не було. 

Через день, коли дівчина зрозуміла, що її ошукали, вона звернулась до правоохоронців міськвідділу. Подібні випадки – не рідкість. Зараз такий вид правопорушень як інтернет – шахрайства набувають популярності. Так, під приводом купівлі дитячих візків, велосипедів, одягу чи навіть техніки, шахраї виманюють від довірливих мукачівців гроші. “Правоохоронці міського відділу вкотре нагадують, не будьте надто довірливими із незнайомцями, особливо в телефонному режимі. Ні в якому разі не розголошуйте своїх особистих даних щодо рахунків, де зберігаються гроші”. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp