Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті відкрито центр правової допомоги та консультації для учасників АТО

19 листопада 2015 р., 16:27

Прийом - два рази на місяць

Враховуючи необхідність у покращенні правових можливостей учасників АТО, 12 листопада у місті Мукачево, завдяки спільній співпраці центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та військового госпіталю, відкрито центр правової інформації та консультації, діяльність якого спрямована на сприяння наданню правової допомоги учасникам АТО.

Про це повідомляє Головне територіальне управління юстиції в Закарпатській області.

З вітальними словами під час відкриття центру виступили Ігор Фартушок, начальник Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області, Василь Попадинець, директор Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області, Костянтин Молнар, директор Мукачівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Володимир Дяк, т.в.о. командира в/ч А 1047, підполковник медичної служби. Також у заході взяли участь Марина Решетар, голова обласного комітету допомоги солдатським матерям та дружинам, учасників АТО та адвокати, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Згідно попередньої домовленості, 2 рази на місяць - адвокати, спеціалісти з відділу попередньої роботи Мукачівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та юрист військового госпіталю будуть здійснювати прийом учасників АТО на території військового госпіталю, у рамках надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

У ході зустрічі також було підписано Меморандум про співпрацю між Головним територіальним управлінням юстиції у Закарпатській області, центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Мукачівським військовим госпіталем.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp